Politica de confidentialitate

Politica de confidentialitate

 


Echipa bazarus.ro incearca sa protejeze cat mai mult dreptul la intimitate si la imagine al utilizatorilor sitului. Ne propunem sa va oferim dumneavoastra, utilizatorilor site-ului, o experienta online sigura, care sa nu va afecteze in mod negativ viata personala. In acest sens depunem toate eforturile pentru a ne asigura ca informatiile pe care dumneavoastra le introduceti in baza noastra de date sunt folosite numai in scopurile pe care dumneavoastra le aveti in vedere.


\Nota de informare privind protectia datelor personale

Conform cerintelor Legii nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, modificata si completata si ale Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal si protectia vietii private in sectorul comunicatiilor electronice bazarus.roare obligatia de a administra in conditii de siguranta si numai pentru scopurile specificate, datele personale pe care ni le furnizati despre dumneavoastra, un membru al familiei dumneavoastra ori o alta persoana. Scopul colectarii datelor este de a asigura utilizatorilor serviciilor bazarus.ro informatii si servicii de cea mai buna calitate, precum si servicii de marketing, reclama si publicitate.
Sunteti obligat(a) sa furnizati datele, acestea fiind necesare pentru oferirea serviciilor puse la dispozitia dvs. de catre bazarus.ro. Refuzul dvs. determina imposibilitatea bazarus.ro de a va oferi serviciile solicitate. Informatiile inregistrate sunt destinate utilizarii de catre operator si sunt comunicate numai urmatorilor destinatari: autoritatile publice, numai in cazul in care acestea o cer pentru derularea unui act administrativ sau de justitie.
Conform Legii nr. 677/2001, beneficiati de dreptul de acces, de interventie asupra datelor, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale si dreptul de a va adresa justitiei. Totodata, aveti dreptul sa va opuneti prelucrarii datelor personale care va privesc si sa solicitati stergerea datelor. Pentru exercitarea acestor drepturi, va puteti adresa cu o cerere scrisa, datata si semnata la admin@bazarus.ro
Daca unele din datele despre dumneavoastra sunt incorecte, va rugam sa ne informati cat mai curand posibil.

Aria de acoperire a securitatii datelor cu caracter personal si a politicii `cookie`

Acordul de confidentialitate privind politica securitatii datelor personale, acopera modul in care sunt prelucrate datele cu caracter personal care va pot identifica cand utilizati site-urile bazarus.ro. De asemenea se au in vedere si datele persoanelor juridice, partenere sau nu, care utilizeaza site-ul bazarus.ro.
Acest acord de confidentilaitate furnizeaza informatii referitoare la `cookie`, utilizarea lor de catre terti si modul de dezactivare.

Informatii generale colectate de bazarus.ro

In momentul inregistrarii pe site-ul bazarus.ro, prin crearea unui cont, prin accesarea diferitelor servicii si produse bazarus.ro, vizitarea anumitor site-uri din reteaua bazarus.ro , ori prin activarea unor materiale promotionale sau publicitare, bazarus.ro va prelucra informatii cu caracter personal de natura sa identifice o anumita persoana.
bazarus.ro de asemenea primeste si inregistreaza pe serverele sale informatii referitoare la adresa IP si informatiile cookie a site-ului solicitat de dvs.
bazarus.ro utilizeaza informatia stocata - detaliile furnizate de dvs la inregistrare si activitatea desfasurata pe site-urile noastre - in scopul de a facilita accesul la aceste site-uri, de a imbunatatii anumite produse si servicii si pentru a va informa referitor la ultimele produse si servicii de care sunteti interesat.

Afisarea datelor personale in spatiile/domeniile publice ale bazarus.ro

Informatiile cu caracter personal postate de catre utilizatori in locurile/spatiile publice apatinand bazarus.ro, cum ar fi forum-uri, chat-uri, liste de discutii, baza de date cu CV-urilor cautabile, pot fi copiate si stocate de catre terti asupra carora bazarus.ro nu are nici un control. Noi nu suntem responsabili pentru faptul ca terte parti utilizeaza informatii pe care le-ati postat sau le-ati facut disponibile in spatiile publice apartinand bazarus.ro.

Colectarea si utilizarea datelor cu caracter personal de catre bazarus.ro

Noi utilizam informatiile stranse de pe site-ul bazarus.ro, indiferent daca sunt date personale , demografice, colective sau tehnice, in scopul de a administra inregistrarea conturilor dvs., de a solutiona intrebarile dvs, de a imbunatati site-ul nostru, de a consulta utilizatorii in vederea cresterii calitatii produselor si serviciilor oferite. La inregistrarea in cont v-ati dat acordul asupra utilizarii datelor dvs cu caracter personal pentru a fi informati prin e-mail sau alte forme de comunicare asupra actualizarii site-urilor web, noilor oportunitati oferite de bazarus.ro si asupra informatiilor aditionale care sunt in interesul dvs precum si news-lettere cu informatii utile. Utilizarea datelor cu caracter personal de catre bazarus.roeste in conformitate cu reglementarile legale in vigoare in legatura cu protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date.

Dezvaluirea si transmiterea informatiilor cu caracter personal

bazarus.ronu va transmite (prin vanzare sau inchiriere) catre terte parti informatiile dvs. cu caracter personal.
bazarus.ro poate, totusi, transmite informatia tertilor in urmatoarele cazuri:
- Cu acordul dvs. ;
- Putem transmite informatii cu caracter personal autoritatilor sau institutiilor publice conform prevederilor legale sau bunei-credinte daca:
(a) e prevazut intr-o dispozitie legala;
(b) protejeaza drepturile companiei bazarus.ro sau companiilor afiliate;
(c) previne o infractiune sau protejeaza siguranta nationala;
(d) protejeaza siguranta individului sau siguranta publica;
(e) aceste informatii sunt necesare in vederea rezolvarii diferitelor situatii.
- in cazul in care activitatile dvs. contravin termenilor si conditiilor statuate de bazarus.ro, sau a instructiunilor pentru utilizarea anumitor produse si servicii;
- In cazul in care bazarus.ro fuzioneaza sau e achizitionata total sau partial de o alta companie baza de date e transferata noului operator. In cazul in care bazarus.ro devine insolvabila, voluntar sau involuntar, prin lichidatorul, administratorul sau cumparatorul baza de date poate fi vanduta, autorizata, tranzactionata doar cu acordul instantei. In cazul in care vor aparea situatii mentionate mai sus veti fi anuntati prin e-mail sau printr-un anunt postat pe site-urile bazarus.ro.

Dreptul dvs. de a va modifica si stege datele dvs. detinute de operator

bazarus.roconfera dreptul utilizatorului de a modifica datele dvs. de contact pe care le-ati inregistrat, unele aspectele de care sunteti interesat, incluzand noile informatii despre produse si servicii lansate. De asemenea puteti sa solicitati operatorului stergerea datelor dvs. oricand.

Securitatea datelor

Pentru confidentialitatea si securitatea datelor contul de bazarus.ro e protejat de o parola ;


Utilizarea plugin-urilor Facebook

 

Pe paginile noastre de internet utilizăm Social Plugin-uri („Plugins”) ale reţelei sociale Facebook.com, operate de către Facebook Inc., 1601 S. California Ave. Palo Alto, CA 94304, USA („Facebook“). Plugin-urile pot fi recunoscute prin logo-ul Facebook, descris fie printr-un „F” alb pe un fundal albastru sau cu simbolul „Degetul sus” şi cu menţiunea „Facebook Social Plugin”.

Dacă accesezi o pagină de internet a bazarus.ro care este prevăzută cu un asemenea plugin, se realizează o legătură către servere prin intermediul browser-ului tău şi apare plugin-ul pe pagina de internet prin comunicarea cu browser-ul tău. Conţinutul plugin-urilor sunt transferate direct de către Facebook către browser-ul tău şi conectate de către acesta în pagina de internet. Noi nu avem niciun fel de influenţă referitor la volumul sau conţinutul datelor pe care le colectează compania Facebook prin intermediul acestui plugin şi îţi putem comunica numai ceea ce ştim în prezent:

Prin conectarea plugin-ului, compania Facebook este informată mai întâi referitor la faptul că tu ai accesat pagina corespunzătoare prezenţei noastre pe internet. Dacă tu eşti conectat ca membru Facebook, atunci Facebook încadrează acesta informaţie în contul tău personal de utilizator Facebook. Dacă utilizezi funcţiile de plugin făcând clic pe butonul „Îmi place” sau prin înregistrarea unui comentariu, atunci informaţiile corespunzătoare sunt transferate prin intermediul browser-ului tău direct către Facebook şi memorate acolo. Poţi să împiedici acest lucru, dacă te deconectezi de pe Facebook înainte de utilizarea plugin-ului. Chiar dacă nu eşti membru Facebook, există posibilitatea ca Facebook să identifice adresa ta de IP şi să o memoreze.

În scopul unor informaţii detaliate referitoare la colectarea şi utilizarea datelor prin intermediul Facebook-ului, privind drepturile şi posibilităţile pentru protejarea sferei tale private ne permitem să îţi atragem atenţia asupra Declaraţiei de protecţie a datelor a companiei Facebook pe care tu o găseşti la www.facebook.com/policy.php. Dacă nu doreşti ca Facebook să adune date despre tine prin intermediul prezenţei noastre pe internet şi să facă legătura cu tine prin datele de membru memorate pe Facebook, atunci trebuie să te deconectezi de pe Facebook înainte de a vizita pagina noastră de internet.

 

Utilizarea serviciului Google Analytics

 

Această pagină de internet utilizează Google Analytics, un serviciu de analiză pe internet al grupului Google Inc. („Google“). Serviciul Google Analytics utilizează aşa numitele „Cookies“, fişiere text care pot fi memorate pe calculatorul tău şi care fac posibilă o analiză a utilizării paginii de internet de către tine. Informaţiile onţinute prin intermediul cookie-urilor referitoare la utilizarea acestei pagini de internet sunt transferate de regulă către un server al grupului Google din SUA şi memorate acolo. În cazul unei activări a unei anonimizări IP pe această pagină de internet, atunci adresa ta IP va fi simplificată mai întâi de către Google, în cadrul statelor membre ale Uniunii Europene sau în alte state partenere ale Acordului privind Spaţiul Economic European. Doar în cazuri de excepţie este trasferată adresa IP completă către un server al grupului Google din SUA şi simplificată acolo. La cererea noastra, Google va utiliza aceste informaţii pentru a evalua utilizarea de către tine a paginii de internet, pentru a realiza rapoarte referitoare la activitatea paginilor de internet şi pentru a realiza alte rapoarte privind serviciile legate de utilizarea paginilor de internet şi de utilizarea internetului pentru operatorii de pagini de internet. Adresa IP transmisă de către browser-ul tău în cadrul serviciului Google Analytics nu va fi conectată cu alte informaţii ale grupului Google. Poţi să împiedici memorarea cookie-urilor prin setarea corespunzătoare a software-ului tău de browser. Cu toate acestea, îţi atragem atenţia la faptul că, tu nu vei putea utiliza în întregime, în acest caz, toate funcţiunile paginii de internet. Mai mult decât atât, poţi să împiedici realizarea colectării de date de către Google prin intermediul cookie-urilor şi a datelor referitoare la utilizarea paginii de internet (inclusiv adresa ta de IP) către Google, precum şi prelucrarea acestor date, descărcând şi instalând plugin-ul tău disponibil de browser.

 

Cookies

Pentru a va oferi o navigare cat mai fluida pe situ-rile bazarus.ro, folosim o facilitate a browserului Internet numita `cookie`. Cookies sunt fisere de dimensiuni reduse pe care browserul le plaseaza pe hard-diskul utilizatorului. Aceste cookies sunt folosite pentru a memora numele utilizatorilor, parolele si preferintele, pentru a monitoriza parcursuri pe site, si pentru a personaliza paginile in functie de vizitator. 
Aveti optiunea de a seta browserul astfel incat sa respinga cookies. In acest caz insa, va exista un impact negativ asupra navigarii pe situl nostru.

  • Furnizorii de servicii de care ne ajuta in activitatile noastre
  • Google, ca un furnizor terţ, foloseşte cookie-uri pentru a difuza anunţuri pe site-ul nostru.
  • Google: de utilizarea cookie-urilor DART permite difuzarea anunţurilor pe baza vizitelor utilizatorilor in site-urile noastre şi alte site-uri de pe Internet.
  • Utilizatorii pot opta pentru anularea utilizării acestor "cookie", vizitând  Google ad and content network privacy policy .

 

Noi folosim companii de publicitate terţe pentru a difuza anunţuri când vizitaţi site-ul nostru Web. Aceste companii pot utiliza informaţii (care nu includ numele, adresa, adresa de e-mail sau numărul de telefon) despre vizitele dvs. pe acest site şi de altă natură pentru a furniza reclame despre bunuri şi a servicii care vă pot interesa. Dacă doriţi mai multe informaţii despre această practică, faceţi clic aici.



Feedback

Bazarus.ro ofera posibilitatea utilizatorilor sitului de a trimite comentarii, intrebari si sugestii. Orice informatie care este trimisa prin intermediul formularelor de contact va fi folosita tinand cont de dreptul la confidentialitate si la imagine al persoanelor.

Modificari ale politicii de confidentialitate

Daca consideram ca este necesara o schimbare a regulilor de confidentialitate, vom publica respectivele modificari in aceasta pagina pentru a va informa cu privire la tipurile de informatii pe care le colectam si modul in care le utilizam. Daca aveti intrebari cu privire la politica noastra de confidentialitate va rugam sa ne scrieti la admin@bazarus.ro
Va multumim ca folositi serviciile noastre. Va asiguram ca vom incerca sa va oferim intotdeauna cele mai bune servicii si sa ramanem prietenul dumneavoastra pentru numeroase servicii on-line.

Sus